Izby
Izby boli jednoducho zariadené, niektoré mali starší nábytok, niektoré boli zariadené novším nábytkom. Kúpeľna obsahovala sprchovací kút, umývadlo, sušič na vlasy. V izbách bol aj trezor (bez poplatku), klíma bola vypnutá, boli sme na konci sezóny. Zariadenie bolo vážne jednoduché, skrine,stolík, postele. My sme mali aj balkón a výhľad bol do záhrady. Izby sa upratovali denne - vymenili sa ručníky, doplnil sa toaletný papier, popostelali. Odporúčam kúpiť si aj nejaký repelent voči komárom, a nejaký prípravok proti mravcom
Strava
Mali sme All inclusive, ten zahrňoval raňajky, obedy, večere, cez deň neobmedzené množstvo nápojov a snack ( sušienky, plnené tašticky, pizza kusky, a párky v lístkovom ceste. ). Každopádne snack sa veľmi rýchlo minul, a nedoplňal sa pravidelne. Zmrzlina bola písaná ževraj len pre deti, ale konzumovali ju všetci. Raňajky boli od 07:00 do 09:30 , na výber bolo tmavé pečivom, svetlé,sendviče. Zo sladkého boli croissanty, poprípadne nejaké plnené koláče, potom sladké suche pečivo. Kto mal chuť, boli tam jogurty, vždy 2 druhy, jeden biely druhy ovocný, niečo ako krupicová kaša. Kávu, čaj si každý načapoval z automatu. K jogurtu bolo musli, kukurične lupienky, čokoladove guličky, ovsené vločky. Vždy bol jeden druh syra, a feta syr. Paradajky, uhorky. Saláma, šunka, plus dietnejšia saláma. Vajcia byvavali v roznej podobe, natvrdo, volské oká, praženica, omeleta. Maslá boli 2 , jedno rastlinné, jedno "obyčajné", jednoducho výber menší, ale pestrý. Obedy prebiehali od 12:30-14:00, obedovalo sa vždy vonku,buď priamo tam kde sa vydávalo jedlo,alebo ste si ho mohli zobrať kdekoľvek vonku. Taniere ,príbory,poháre ste potom vždy museli odniesť naspať. Vždy bolo ovocie,melony,broskyne,hrozno a dezert. Vačšinou to bolo želé ,ktoré byvalo každý deň takmer,alebo nejaká koláč. Zeleninové šalaty boli asi 3 druhy,t.j. fazuľa s kukuricou,obyčajný zelený šalať,ako ľadový ,potom niečo ako grecky šalat. Z hlavneho jedla,byvavali fasirky,spagety,"souvlaki",tzatziky,vyprážana ryba,alebo pečená,vždy boli hranolky,alebo občas ryža ako prílohy,cestoviny s parkom,alebo s niečím podobným...Večere boli podávané od 19:00-21:00 ,večera prebiehala v hlavnej reštaurácii,najprv ste sa usadili,ponúkli vám polievku,naliali stolovú vodu,polievky boli každý deň iné,ale riedke...Ja osobne som ich nejedla... Potom ste si išli už nabrat sami,z dezertov bol jeden druh múčnika a želé,byvavali rolady,baklava,rozne plnene koláče napríklad pudingom,ovocie,a mohli ste si dať aj zmrzlinu. Znovu zeleninové šalaty,a mali sme napríklad aj mexicku kuchyňu 2 x,to zn.niečo ako tortilly,masá,fazuľa,potom grecky deň souvlaki,tzatziky,hranolky,a inak boli podobne jedlá ako na obed,alebo sa zužitkovalo to čo sa nezjedlo,znovu hranolky,zemiaky,souvlaki,plnené masove gule,ryby,mušle...vždy si človek vybral,ale už sa to opakovalo...po dňoch -