Pláž
Čudný hotel, starý, hotel pozliepaný z rôznych nesúrodých budov, asfaltka na pláž, ktorú musíte prechádzať donekonečna hore dole, aby ste sa išli napiť k bazénovému baru, kde aj tak v podstate nič nie je, lebo barman Marcel stále niečo nemá alebo práve fajčí a ani sa neotočí k fronte, ktorá tam čaká. Hotel je vsadený medzi domami, penziónmi, okolie škaredé, mestečko jedna ulica, kde sa dá najesť asi tak v štyroch baroch, fastfoodoch v zmysle kebab a možno v 3 reštauráciách...a to je všetko. Jediné plus - more teplé, vstup do vody pozvoľný. Pláž nečistená, plná kamenia a špiny.
Strava
Ako píšu v predchádzajúcich recenziách - slabota, úbohá strava na all inclusive. Za celý pobyt jeden druh chleba - veka, nič iné, na raňajky, žiadne sladké pečivko, koláčiky, nič... vločky, hnusná káva. V šiestich nádobách na teplé jedlo /podotýkam, neboli vyhrievané, takže bolo skôr či neskôr všetko studené/ boli v piatich vajíčka a v šiestej párky! Deti nemali čo jesť. Všetky matky sa sťažovali. Obedy a večere detto, čerstvá zelenina len rajčiny, hlávkový šalát, na večeru ešte kapustový šalát. Toto bolo stále. Žiadna zmena. Hlavné jedlá sa opakovali, stále varené tvrdé zemiaky, plávajúce v nejakej vode, ryža, cestoviny, mäso do nemoty hnusné dusené konce kuracích krídiel, Ak nie krídla, boli mäsá s kosťami, ktoré mali viac zastúpených kostí ako mäsa, 2x vysmážané kalamáre na prepálenom oleji, špagety, dusený karfiol a lúsky v nejakej kyslej šťave, ak teplý baklažán, tak na smradľavom prepálenom oleji... hrozné, žiadny výber. Čo sa dá vybrať zo šiestich nádob, ak v troch sú cestoviny /špagety, slov. ryža a krátke cestoviny, lúsky, zemiaky a jeden druh mäsa, ktorý som popísala vyššie/. Chlapi sa tam denne rozčuľovali, že nemajú čo poriadne jesť... o deťoch ani nehovorím. Počas celého pobytu ŽIADNE ovocie, len dokola melón. Jeden druh zákusku na večeru, aj ten sa prvé dni vôbec nedokladal, kto prišiel neskôr, nemal nič, ale aj tak väčšinou nestáli za nič. Ľudia neustále na niečo čakali pri nádobách, posledný deň boli konečne vysmážené akože americké zemiaky - ľudia brali plné taniere, čo sa chcel najesť aspoň toho. Kopa hostí chodila radšej von sa niečoho najesť ako sa rozčuľovať pri týchto "lukulských"hodoch. Jedenkrát piekli /niekto tvrdil barana, niekto prasiatko/, kuchár to tam pre každého porcoval a kládol na tanier - kosti, kože a šľachy. Dcére položil na tanier lopatku s kosťou, bez mäsa. keď som to uvidela, chytila som celú lopatku, všetkým stojacim ľuďom v rade na mäso som ju ukázala a povedala kuchárovi, že my nie sme psy. Vzal ju a položil na tanier neidetntifikovaný kus žglontov šliach a chrupaviek. Vzdali sme to, navyše to aj smrdelo, ani sa mu to nedalo oddeľovať od kosti, takže to asi ani nebolo prepečené. Fuj. Hanba!!! Reštaurácia je len obyčajná jedáleň, presne ako v nejakej trápnej školskej jedálni, víno a pivo sa čapuje do plastových pohárov - ohromná úroveň reštaurácie, ak sa človek oblečie na večeru, chce sa elegantne najesť a tu si musíte vybrať 5 litrovú bandasku s vínom a nalievať z nej do minipohárov a jesť dokola tie nedovarené a nedochutené "delikatesy". Ako je v predchádzajúcej recenzii, delegát absolútny ignorant, chodili za ním Slováci, aj Česi so sťažnosťami na stravu, každého arogantne odbil, že je to typická stredomorská strava, že on tam chodí jesť, lebo mu tam chutí a že je to malý rodinný hotel... klinec do rakvy: "Čo by ste chceli za tie peniaze! Tak to je vrchol, aby sa jeden zástupca CK takto bavil s ľuďmi. Tak za TIE peniaze - 1800 euro za 2 dospelých a dieťa som mala všade inde obrovský výber všetkého a dieťa sa vždy najedlo. Neviem, ako si váži peniaze tento pán, ale mne ich nedáva nikto zadarmo, za TIE peniaze chcem to, čo som si zaplatila. Teda all inclusive so všetkým, čo k tomu patrí. Všetky 4 hv. hotely - aj tie na Korfu mali ovocia, 7 druhov zákuskov, obrovský výber mäsa, ryby, šalátov. Vážený pán, nejednajte s nami ako s dementami, každý vie ako má vyzerať strava v 4ke a navyše vo Vašom ponímaní malý rodinný hotel je v skutočnosti hotel s kapacitou do 400 ľudí a vraj sú plní. Tak aký malý hotel?! Všetci cestujeme, vieme ako má vyzerať úroveň prezentovaného hotela a stravy.
Personál
Pomalý personál, bolo ich veľmi málo, stále nemal džúsy, mlieko, kávu, pivo, nebolo či dopoludnia, či popoludní, tvrdé sme ochutnali iba párkrát, aj to v bare na recepcii, ktorý otvárajú až o 19, 00, gin chutil ako dezinfekčný prostriedok, okolo džinu to ani nešlo. Teplá káva nikde, frapé veľmi slabé, popoludňajší snack žiadny, občas sa tam mihli zlepené veky zabalené ako pre tábor, nikto to nejedol. Slováci mali strieborné náramky, ktoré neplatili v bare na pláži, na ne sme mali mať len ležadlá a slnečníky /samozrejme ich počet absolútne nepostačujúci/. Občas sa stalo, že barman na pláži nápoje dal, občas nie. Ale ten bol aspoň slušný a úctivý, keď som povedala, že Marcel v bare pri bazéne nemá mlieko, urobil frapé, aj nalial nealko. Nemal s tým problém, zlatý chlapec.